Szolgáltatások

Segítséget nyújtunk abban, hogy a cége adminisztrációja gördülékeny és gyors legyen, minél kevesebb emberi munkával. 

Egyedi megoldást keresünk az Ön cégénél zajló folyamatok optimalizálására. Sok esetben az ismétlődő, manuális feladatokat ki lehet váltani célzott programozással, így csökken a munkateher és az emberi hibák száma.

Ha van már meglévő informatikai rendszerük, de nem a megfelelő formában lehet listázni az adatokat, akkor egyedi igényeknek megfelelő riportokat készítünk.

A heti-havi elemzések, például munkatársi bónusz kalkulációk, leltárkiértékelések elkészítése nehéz feladat, de jól programozható, automatizálható.

Termelési vagy irodai környezetben is ki tudunk alakítani olyan adatbekérő oldalakat, amelyek célzottan, hibaszűréssel segítik az adatrögzítés elvégzését.

Microsoft Sharepoint használatával lehetőség van a riportok emberi közreműködés nélküli , rendszeres elkészítésére és kiküldésére.

Sokszor előfordul, hogy ha egynél több (al)rendszerünk van, akkor az adatok nincsenek szinkronban bennük. Egyedi megoldásokkal tudjuk támogatni az adat-konzisztencia megőrzését.

Segítséget nyújtunk az adatok ábrázolásában: grafikonok, táblázatok, jelzők automatikusan frissítve a háttéradatokból, Önnek csak kattintania kell a részletekért.

Vállaljuk Excel programok létrehozását akár a klasszikus Visual Basic (VBA) módszerrel, akár a sokkal modernebb és gyorsabb Power Query technikával.

Scroll to Top