Riportok, elemzések automatikus készítése, kiküldése

Cégvezetőként gyakran táblázatok, kimutatások, grafikonok alapján kell döntenünk. Tudjuk, hogy ezeknek az adatoknak pontosnak kell lenniük, és gyorsan elő kell állniuk. Azt talán csak sejtjük, hogy egy-egy elemzés, akár néhány szám mögött a munkatársnak több órás munkája van. Ha a riport elkészítését automatizálni szeretnénk, mi segítünk benne.

Rendszeresen, automatikusan, emberi időráfordítás nélkül elkészül a kimutatás vagy a grafikon, egyenesen az ön telefonjára vagy számítógépére

A modern adatáramlások és a számítógépes rendszerek közötti automatikus kapcsolat lehetővé teszi, hogy minimális emberi közreműködéssel vagy sok esetben anélkül a puszta adattömegből vizuális információ, grafikon készüljön:

Az automatikus riportok előnyei

gyorsítaná admin folyamatait?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Online, automatikus riportok közvetlenül a telefonon, tableten

Korábban kuriózumnak számított, manapság már szoftverek széles köre támogatja az automatikus jelentések készítését. A Microsoft élen jár a mesterséges intelligencia terén is, így nem meglepő, hogy a jelentések, táblázatok, grafikonok is elő tudnak állni emberi közreműködés nélkül.

A legtöbb multinacionális cégnél rendelkezésre áll minden, ami ilyen riportok automatikus elkészítéséhez szükséges::

  • Microsoft Excel vagy Sharepoint online szolgáltatás
  • Power BI szolgáltatás
  • Power Query online vagy számítógépre telepített verziója

Ha ezek mindegyike vagy akár csak egy része Önnél is megtalálható, akkor

külön előfizetés nélkül megoldható, hogy a forrásadatokból automatikusan jelentés, KPI vagy grafikon készüljön, egyenesen a telefonra, számítógépre, tabletre.

Vegye fel a kapcsolatot velünk és egy kötelezettségek nélküli beszélgetésen megnézzük, miben és hogyan tudunk segíteni Önnek.

KPI fal - Online dashboard - Scorecard - Hogyan nevezzelek?

Az üzletmenet során magyarul és angolul is sokféle névvel illetjük a kimutatásokat, de nagyjából ugyanazt értjük alatta: a nyers számokat fordítsuk le vizuális formára, hogy könnyen – vagy egyáltalán – értelmezhetővé váljanak és döntést lehessen hozni belőlük. A továbbiakban láthatunk néhány mintát olyan KPI-okról, online grafikonokról, amelyeket automatikusan elő tudunk állítani, ha az alapadatok rendelkezésre állnak.

Grafikonok, kimutatások, scorecard-ok fajtái

A Power BI segítségével automatikusan és rendszeresen elkészülnek a kívánt grafikonok, szabadon le tud nézni az okok mélyére

Dashboard, KPI fal bemutatása - Power BI

Dinamikus grafikonok - a számok modern köntösben

Nem kell kinyomtatott papírokat, számokkal zsúfolt táblázatokat böngészni többé. Telefonon, tableten elérhető, dinamikus, részletezhető grafikonokat készítünk az Ön adataiból, mely akár automatikusan, rendszeresen frissül emberi beavatkozás nélkül.

A lenti videóval bemutatjuk a lehetőségek szűk szeletét, melyet a Power BI technológia nyújt az Ön számára. Használja ki a lehetőséget, alakítsa az adatait értékes és könnyen értelmezhető kimutatásokká!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, örömmel nyújtunk egy ingyenes konzultációt a témában.

Scroll to Top