Bemutatkozás

Segítséget nyújtunk abban, hogy a cége adminisztrációja gördülékeny és gyors legyen, minél kevesebb emberi munkával. 

Vállaljuk 20 év tapasztalata alapján:

Hatékony adminisztráció: adatkezelés programozással

1999-ben kezdtem a szakmai karrierem a pénzügyi controlling területén. Az első pillanattól kezdve érdekelt, hogyan lehet optimalizálni a munkaterhelést – a szó pozitív értelmében persze. A cél nem pusztán az volt, hogy kevesebbet kelljen dolgozni: a hangsúly azon volt, hogyan lehetne a munka nagyobb részét a számítógépre bízni, ezáltal meg lehet szabadulni az unalmas, kézi, ismétlődő részfeladatoktól.

Egy korai emlékem ebből a korszakból, amikor a pénzügyi osztály 4 számítógépe párhuzamosan futtatta az általam írt programot, hogy határidőre elkészüljön a termékek önköltségszámítása

A közel 25 év szakmai múltam során a pénzügy és a logisztika területén dolgoztam, így nemcsak a rideg és szigorúan szabálykövető számviteli hozzáállást ismertem meg. A logisztikai terület tele van a valós életből merített problémákkal, itt a helyzetek nem mindig feketék vagy fehérek. A logisztika gyakran nagyon komplex anyag- és információáramlási folyamatokkal dolgozik. Ezen a területen sok ember összehangolt munkájára van szükség, és ezek a munkatársak sokfajta képzettségi szinttel, háttérrel és kultúrával érkeztek – ez különösen igaz a multinacionális környezetre és cégekre.

Itt értettem meg, hogy bármilyen megoldás, amit alkalmazunk, könnyen érthetőnek, használhatónak és lehetőség szerint “bolondbiztosnak” kell lennie.

Néha egyedül, máskor csapatban fejlesztettük a pénzügyi és logisztikai folyamatokat a cégeknél, ahol dolgoztam. Része voltam egy három fős csapatnak, amely egy komplett üzemi (gyártási) adminisztrációs rendszert készített el egy év alatt egy közepes méretű multinacionális cégnél egy programozó csapat támogatásával – különösen büszke vagyok erre a projektre.

A számítógépes rendszerek terén az évtizedek alatt felhalmozott tapasztalatot szeretnénk új formában is felhasználni, így született meg ez a vállalkozás.

Támogatást nyújtunk az adminisztrációs folyamatok fejlesztésében, annak érdekében, hogy az Ön munkatársai hatékonyabban használják ki a munkaidejüket

Miben tudunk segíteni:

Személyre szabott megoldásunkkal kapott előnyök:

Az általunk ismert és alkalmazott IT technikák:

Elvégzett projektek az Adminisztráció területén

A számos fejlesztés mellett, amelyeket az évek során a főállású cégeknél végeztünk, a következő projekteket már külső megbízásokból készítettük el. Ezek alapján Ön is képet tud alkotni arról, mi mindent lehet elérni Excel automatizálással és programozással.

Elégedett ügyfeleink

Cégünk teljes egészében meg van elégedve a nyújtott szolgáltatással. Nagyra értékeljük a rugalmasságukat, precíz munkavégzésüket, a kapcsolattartók szakértelmét, hozzáállását, kedvességét.
K. Bertalan
ügyvezető
Pontos, precíz, megbízható munkavégzés és partneri kapcsolat, évek óta szoros együttműködés jut eszembe róluk. Cégünk érdekeit és kéréseit maximálisan szem előtt tartják. Örömmel ajánljuk másoknak is az Adminwell szolgáltatásait.
B. János
ügyvezető
Scroll to Top